Fristaden Open 2022
1700
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1700,bridge-core-1.0.6,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,transparent_content,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Succén är tillbaka!!

Välkomna till:

”Fristaden Open 2.0”

 

i samarbete med ”Kraftmark” och ”Destination Eskilstuna”

 

15-16 oktober 2022 i Stiga Sports Arena

 

Vi uppgraderar och flyttar dessutom in tävlingen i en ännu större hall med 1000 kvadratmeter tävlingsgolv. Hallen har riktig ”arenakänsla”, plats för 500 sittande och 200 stående i publiken. Vi vill verkligen skapa en riktigt häftig upplevelse för alla tävlande och publiken.

 

 

Vi kör ”Team of 2”  både på Lördagen och Söndagen med två olika kravprofiler. 

– Herr/Herr
– Dam/Dam (Lördag är full. Möjlighet till köplats finns)
– Mixed

 

Priset är 1495:- per lag.

Då ingår tävlingströja, rejäl goodiebag och ett välfyllt prisbord

Tävlingsdagen bjuder på 3 utmanande events plus en härlig Final.

Kravprofilerna finns på bilderna och vår tanke är som följer:

 

LÖRDAG: Om det är din första tävling eller att du har kört någon tävling alternativt kört Open i Boxen så är det här klassen för dig och din kompis.

 

SÖNDAG: Om du har nått längre i din utveckling, har tävlat en del, behärskar stora delar av Crossfitrepertoaren men ännu inte riktigt har nått RX så är det här klassen för er.

 

Anmälan gör ni direkt genom mail till fristadenopen@crossfitfristaden.se och när ni får ett bekräftelsemail så har ni er plats säkrad till en grymt kul dag i Eskilstuna! Vi behöver namn, lagnamn och vilken Box ni kör på.

 

Välkomna till Fristaden Open 2.0!

En grymt kul tävling i Eskilstuna!

 

Vänligen
Tävlingsledningen