Fristaden Open 2022
1700
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1700,bridge-core-1.0.6,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,transparent_content,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Succén är tillbaka!!

Välkomna till Fristaden Open 2.0

 

i samarbete med Kraftmark och Destination Eskilstuna

 

8-9 oktober 2022 i Stiga Sports Arena

 

Anmälan gör ni direkt genom mail till fristadenopen@crossfitfristaden.se och när ni får ett bekräftelsemail så har ni er plats säkrad till en grymt kul dag i Eskilstuna! Vi behöver namn, lagnamn och vilken Box ni kör på.

 

Vi uppgraderar och flyttar dessutom in tävlingen i en ännu större hall med 1000 kvadratmeter tävlingsgolv. Hallen har riktig ”arenakänsla”, plats för 500 sittande och 200 stående i publiken. Vi vill verkligen skapa en riktigt häftig upplevelse för alla tävlande och publiken.

 

På lördagen kommer vi att köra en Beginnertävling med Scaledinslag i finalen och på söndagen kör vi en Scaledtävling med Intermediateinslag i finalerna.

 

Tävlingen är Team of 2 och klasserna är:

– Herr/Herr
– Dam/Dam
– Mixed

 

Priset är 1495:- per lag och då ingår tävlingströja, rejäl goodiebag och ett välfyllt prisbord

 

Kravprofilerna finns på bilderna och vår tanke är som följer:

 

BEGINNER: Om det är din första tävling eller att du har kört någon tävling alternativt kört Open i Boxen så är det här klassen för dig och din kompis.

De bästa i klassen under dagen kommer att kvalificeras sig till en ”Scaledfinal” där kraven ökar lite grann.

 

SCALED: Om du har nått längre i din utveckling, har tävlat en del, behärskar stora delar av Crossfitrepertoaren men ännu inte riktigt har nått RX så är det här klassen för er.

Om man når övre halvan av fältet så får man dessutom chansen att utmana sig i en Intermediatefinal…

 

Välkomna till Fristaden Open 2.0!

En grymt kul tävling i Eskilstuna!

 

Vänligen
Tävlingsledningen