G-P5XGJTDZMS
Fristaden Open 2024 – Vol.4
1700
page-template-default,page,page-id-1700,bridge-core-1.0.6,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge

Fristaden Open 2024

12+13 Oktober drar Fristaden Open Vol.4 igång.

Lördagen är mer Scaled nivå medans Söndagen är för atleter som är lite mer vana och kommit längre i sin utveckling. Oavsett vilket så kommer det bjudas på enormt mycket vinnarskalle, underhållning, kämpaanda, warrior faces och förmodligen ett och annat PB!

Som vanligt fyller vi arenan med en massa Kärlek, grymt bra stämning, Live DJ, Live streams via IG, goa Bullar, Nocco och en massa annat!!

I arenans B-hall kör vi tävling och C-hallen dedikeras till Atleter med Atheletes Lounge och Warmup-area. Ett koncept som var otroligt omtyckt 2023.

För mer information följ oss på våra Sociala Medier eller OUM Active där ni även kan anmäla er.

Biljetter för publik kommer kunna köpas på plats men även förköp via Tickster. Det finns plats för +500 pers i publiken som garanterat hjälper till att skapa en jäkligt härlig stämning!!

TACK till alla Atleter, Publik, Sponsorer, Partners, Volontärer och alla andra som är inblandade på ett eller annat sätt. Utan er är inget av detta möjligt.

Fristaden Open Vol.4 – Sveriges Största CrossFit tävling (på denna nivå)

// Tävlingsledningen