VÄLKOMMEN IN I GÄNGET

 

Som medlem hos CrossFit Fristaden har du alltid tillgång till coacher av toppklass, programmering anpassade utifrån dina behov och support från oss som håller i träningspassen. Vi vill se till att du som medlem utvecklas över tid, utifrån dina förutsättningar och din målsättning med träningen.

 

Det finns aldrig en bättre tidpunkt än just nu. När i tiden är det dags att börja? CrossFit kanske inte passar dig? Eller så är det det roligaste du någonsin kommer prova på. Lika bra att ta reda på hur det ligger till med en gång. Eller hur?

 

Dessutom behöver vi hjälp att slå hål på myten att du måsta vara vältränad innan du börjar med CrossFit. Det är långt ifrån sant då vi på CrossFit Fristaden inriktar oss på säkerhet, community, träningsglädje och utveckling.

 

Boka ett “No Sweat Intro”. Provträna ett pass eller gå all in på en gång & anmäl dig till vår fyra veckors BasKurs

 

VAD INGÅR I ETT MEDLEMSKAP?

 

Gruppträning

 

Som medlem hos oss har du tillgång till alla våra schemalagda pass, nästan 16 pass per vecka. Vi har ett utbud på morgon, lunch och kväll och en bra överblick finns i schemat. Här utvecklas du ständigt genom stor variation och välplanerad periodisering av träningen. Utöver våra vanliga gruppass har du möjlighet att specialisera dig inom bland annat gymnastik, tyngdlyftning, skill work och mycket mer.

 

  • Under dessa pass är vi max 12 deltagare, detta för att Coach ska kunna hinna se och coacha dig.
  • Årlig uppföljning/ personlig konsultation. ”Samtal med Coachen”. Vi träffas och följer upp hur din träning går. Detta kan innebära en session med ett samtal med Coachen. Du ansvarar själv för att boka in detta tillfälle.
  • Fri tillgång till träning i gymmet & fritt antal pass.
  • Du har som medlem alltid tillgång till gymmet och utrustningen under våra öppettider (05:00-23:00).
  • Se våra Medlemsvillkor

 

För att komma i kontakt med oss gör du det enklast via e-post.

 

E-post: info@crossfitfristaden.se

 

CrossFit Fristaden
Gredbyvägen 16
632 21 Eskilstuna

 

Vägbeskrivning