VÄLKOMMEN IN I GÄNGET

 

Som medlem hos CrossFit Fristaden har du tillgång till coacher av toppklass, programmering, och support från oss som håller i träningspassen. Vi vill se till att du som medlem utvecklas över tid, utifrån dina förutsättningar och din målsättning med träningen.

Det är en överdriven myt att du måste vara vältränad för att börja med CrossFit. Det är långt ifrån sant då vi på CrossFit Fristaden inriktar oss på säkerhet, community, träningsglädje och utveckling.

Det finns aldrig en bättre tidpunkt än just nu. När i tiden är det dags att börja? CrossFit kanske inte passar dig? Eller så är det det roligaste du någonsin kommer prova på. Lika bra att ta reda på hur det ligger till med en gång. Eller hur?

 

Kostnad för medlemskap är 599kr per månad

 

 

VAD INGÅR I ETT MEDLEMSKAP?

 

Som medlem hos oss har du tillgång till alla våra schemalagda pass, nästan 16 pass per vecka. Vi har ett utbud på morgon, lunch och kväll och en bra överblick finns i schemat exemplet nedan. Här utvecklas du ständigt genom stor variation och välplanerad periodisering av träningen. Utöver ordinarie träning arrangerar vi även aktiviteter som tillexempel: Murph, Klubb Mästerskap, CrossFit Open, SwimRun, Specialpass och engagerar oss i Musikhjälpen.

 

  • Under ordinarie pass är vi max 12 deltagare, detta för att Coachen ska kunna hinna se och coacha dig.
  • Du har som medlem alltid tillgång till gymmet och utrustningen under våra öppettider (05:00-23:00).
  • Se våra Medlemsvillkor

 

För att komma i kontakt med oss gör du det enklast via e-post.

 

E-post: info@crossfitfristaden.se