Rörelseintegrering; ”kroppen är en helhet”

JAG SER KROPPEN som den helhet den är, inte uppdelad i delar och bitar. Det är inte ovanligt att ett problem bakom ett skulderblad kommer ifrån en fot. Passar alla som önskar en skillnad i sin kropp.

 

Det kan handla om långvariga problem, smärta, tungt att springa, att kroppen känns sned eller att du helt enkelt vill ha en mer optimal kropp och nyfiken på vilka resultat vi kan uppnå.

 

Kroppsavläsning

Behandlingen börjar alltid med kroppsavläsning där jag ser på hur din kropp ser ut när du står rätt upp och ner.

 

Funktionstester

I nästa steg funktionstestar jag din kropp för att se hur den rör sig. Dessa tester varierar beroende på mina ”fynd” och ”misstankar” om vart rörelse saknas.

 

Behandling

Efter kroppsavläsning och funktionstester behandlar jag genom att gå in mellan muskelbukar, jobba med faschian och öppna upp där det är hållet kort och skapa rörelse där det behövs. Behandlingen startar oftast med fötterna och vi arbetar oss uppåt.

 

Under behandlingen är det inte ovanligt att vi jobbar på mattan eller att du får ligga i lite olika positioner på bänken så var beredd på att du inte bara kommer att ligga stilla. Du är och kommer vara involverad i din behandling på flera plan.

 

Avslutning

Som avslut skapar vi en rörelse eller träningsövning som du får använda dig av hemma för att bibehålla resultatet och fortsätta att skapa rörelse i kroppen.

 

Kommer du med långvariga problem rekommenderar jag att du bokar in minst två täta tillfällen med 7-10 dagars mellanrum. Behöver du inte den andra tiden så avbokar vi den.

Boka gör du via mail: helena@crossfitfristaden.se

Vill du fördjupa dig med mer information så kan du läsa på: asperaeducation.se -hemsidan

Om ni vill prata med oss svarar någon i telefonen/e-post vardagar mellan 09 – 17

E-post: Helena@crossfitfristaden.se
Tel: 0739- 31 83 20

Crossfit Fristaden
Gredbyvägen 16
632 21 Eskilstuna

Vägbeskrivning