Vad är – INBODY MÄTNING

 

Din hälsa beror på mer än bara din vikt. En InBody vägning visar hur fördelningen av muskler, fett och vatten ser ut i din kropp ger en tydlig bild av hur kroppen mår. En InBody vägning kan hjälpa dig att styra din kost och träningsplan så att du når dina mål.

 

Din första mätning ger dig en nulägesanalys och efter några veckors träning kan du se dina resultat genom att mäta med InBody igen. 

 

HUR MÅR KROPPEN?

 

Mät din kroppssammansättning – InBody är vågen som mäter dig från insidan och som gör det möjligt för dig att se hur fördelningen av muskelmassa, fettprocent, visceralt fett, mineraler, proteiner och vätska ser ut i kroppen. Dessutom med ett resultatvärde på nästintill 100%. Vågen tar hänsyn till bra muskelmassa och ger dig ”rätt” värden utefter dina förutsättningar. Oavsett om du ska upp eller ner i vikt så får du även rekommenderat dagligt intag kalorimässigt.

 

Vad är vikt?

 

När du ställer dig på en våg och ser att du gått ner 1 kg, vad är det egentligen du har gått ner? 1 kg fett? Vätska? Muskler? Genom att analysera din vikt med kroppskomposition kommer du få en bättre förståelse för förändringar i din kropp på ett sätt som du kan följa ordentligt.

 

INBODY MED PT-KONSULTATION

 

Vill du få hjälp med hur du ska ta dig vidare för att nå dina mål? Boka en InBody-vägning med PT-konsultation. Då får du en genomgående analys av dina värden och förslag på hur du kan träna och äta för att utvecklas i den riktning du vill. Kontakta den PT du vill träffa för att boka en InBody med PT-konsultation.

 

 

Har Du koll på din insida? Står Du och trampar på samma ställe med din utveckling? Vill Du ha tips på upplägg med kosten?

 

Jag finns på plats och kan ta emot konsultationer under Onsdagar med från kl 8-16

 

Boka via sms på 0709185555

 

*Du ska vara över 18 år för att göra en mätning med InBody. Personer med pacemaker ska inte göra InBody-mätning.
*Avbokningen måste ske senast 2 timmar innan. 

 

Hur testet går till: https://www.inbody.com/global/intro/Technology.aspx